CUSTOMER REVIEWS

MAMA ÉLODIE  [21.07.21]

"In verwachting van ons eerste kindje. Wat hebben we nodig? Waar moeten we onze zoektocht starten? Lokaal. En bij iemand die ons een goed gevoel geeft. Dat waren de eisen. En vooral geen schreeuwerig plastic met veel kleur.

Emilie is een vrolijk, enthousiast en fijn persoon; de ideale gids doorheen deze spannende eerste aankopen. Ze staat altijd klaar wanneer je vragen hebt of raad en tips nodig hebt. 

Ben je fan van neutrale, duurzame en kwalitatieve materialen? Wil je dat je hart een sprongetje maakt bij elke aankoop die je doet? Ik ben fan.

Bij het volgende kindje laten we qua doopsuiker en kaartje graag even de teugels los. We vertrouwen er voor de volle 100% op dat Emilie dit tot een prachtig resultaat zal brengen.

Duurzaam - prachtig - lokaal - wat een service!" 

-----

MAMA JULE [23.12.21] 

"Drie maand voor uitgerekende datum van ons eerste kindje kreeg ik vaak de vraag ‘waar ligt jouw lijstje?’.  

Lijstje? Ik had helemaal geen plan. Schrik om uren aan een stuk ik een winkel (vol spullen die ik misschien niet zo mooi zou vinden) te spenderen en 1001 spullen impulsief aan te kopen die ik eigenlijk niet echt wou. 

Maar toen botste ik op ‘MAEM’… het kriebelde meteen om toch een lijstje aan te leggen en enkel te moeten kiezen tussen mooie spulletjes, die ook nog eens praktisch zijn. Emilie was ontzettend flexibel voor een afspraak, ondanks de covid tijd en het feit dat ik nogal last-minute was.

Communicatie was van in het begin top.Ik werd ontvangen door een enthousiaste, lieve Emilie die me op 1-2-3 wegwijs maakte in de noodzakelijke items. En stapte buiten met een toffe geboortelijst vol kwalitatieve en duurzame spullen. M’n favoriete stuks mochten zelfs al mee naar huis om de komst van Jule voor te bereiden. 

Bij thuiskomst kon ik alles nauwkeurig overlopen, wijzigen waar nodig dankzij het gebruiksvriendelijke platform. Emilie stond steeds paraat elke vraag te beantwoorden, tips te geven en haar persoonlijke ervaringen te delen. Ze voelde als m’n houvast tijdens de o-zo-spannende periode. 

En toen was Jule daar… én de prachtige cadeautjes die familie en vrienden voor haar kochten. 

Alles werd op regelmatige tijdstippen verstuurd (steeds mooi ingepakt). Wat een plezier! 

Bedankt Emilie! We komen bij een broertje of zusje voor Jule zeker terug bij jou :) en we shoppen uiteraard gewoon verder op jouw mooie webshop. 

Hannah. Steph & Jule"

-----

MAMA JEAN [01.04.22]

"Voor mij is MAEM alles dat ik zocht voor de geboorte van onze zoon. Ik heb een bepaalde stijl waar je niet in elke geboorte- of kinderwinkel je gading kan vinden maar bij MAEM was werkelijk alles wat ik zocht! 

De mega vriendelijke Emilie van MAEM pluist werkelijk alles voor je uit en is een echte lead by example omwille van haar 3 kinderen. Ze weet dus waarover ze spreekt en geeft ook haar eerlijke mening. Ik zal MAEM zeker aanbevelen bij mijn vrienden!"

-----

MAMA PENELOPE [01.06.22]

"Wij zijn enorm blij dat ons lijstje bij jou lag, jammer dat we het bij Pierre, ons eerste zoontje, nog niet konden. Zowel lijstje, service, doopsuikertjes, kaartjes. Allemaal was het TOP! Heeft me veel rust gegeven. 

Dikke dikke merci voor alles."

-----

MAMA STELLA [19.06.22]

“Toen ik de webshop van MAEM. via Instagram ontdekte, wist ik meteen. Hier kan ik de geboortelijst van mijn dromen maken voor mijn dochtertje. Emilie heeft op haar webshop echt de allermooiste babyspulletjes verzameld om die eerste maanden met je baby nog mooier te maken. 

Ook al woon ik 150km ver, een geboortelijst bij MAEM was een hele goede keuze. Want zo’n mooi assortiment, goed advies en een fijne service, dat krijg je niet overal. Ik keek dan ook elke week uit naar het pakje met de gekochte artikelen en het leuke briefje!”

-----

MAMA BILL [29.08.22]

"We zijn heel blij dat we bij MAEM een geboortelijst voor ons zoontje Bill hebben gelegd. Emilie is heel behulpzaam, vlot bereikbaar en ontzettend lief. Via mail werden we op de hoogte gehouden van de aankopen en wekelijks ontvingen we een mooi verpakt pakketje met de reeds gekochte items. 
Je merkt duidelijk dat alle producten op de site - aka stuk voor stuk pareltjes van topkwaliteit - met de grootste zorg werden uitgekozen en deze matchen helemaal met onze minimalistische stijl. 
Zo dankbaar dat er webshops zoals MAEM bestaan zodat ons huis er nog steeds stijlvol kan uitzien in combinatie met een baby’tje erbij :) 
Nogmaals bedankt voor alles! We maken zeker reclame en bij een tweede baby’tje weten we jou weer te vinden ;)
Groetjes,
Lode, Jolien & Bill"