CUSTOMER REVIEWS

MAMA ÉLODIE  [21.07.21]

"In verwachting van ons eerste kindje. Wat hebben we nodig? Waar moeten we onze zoektocht starten? Lokaal. En bij iemand die ons een goed gevoel geeft. Dat waren de eisen. En vooral geen schreeuwerig plastic met veel kleur.

Emilie is een vrolijk, enthousiast en fijn persoon; de ideale gids doorheen deze spannende eerste aankopen. Ze staat altijd klaar wanneer je vragen hebt of raad en tips nodig hebt. 

Ben je fan van neutrale, duurzame en kwalitatieve materialen? Wil je dat je hart een sprongetje maakt bij elke aankoop die je doet? Ik ben fan.

Bij het volgende kindje laten we qua doopsuiker en kaartje graag even de teugels los. We vertrouwen er voor de volle 100% op dat Emilie dit tot een prachtig resultaat zal brengen.

Duurzaam - prachtig - lokaal - wat een service!" 

MAMA JULE [23.12.21] 

"Drie maand voor uitgerekende datum van ons eerste kindje kreeg ik vaak de vraag ‘waar ligt jouw lijstje?’.  

Lijstje? Ik had helemaal geen plan. Schrik om uren aan een stuk ik een winkel (vol spullen die ik misschien niet zo mooi zou vinden) te spenderen en 1001 spullen impulsief aan te kopen die ik eigenlijk niet echt wou. 

Maar toen botste ik op ‘MAEM’… het kriebelde meteen om toch een lijstje aan te leggen en enkel te moeten kiezen tussen mooie spulletjes, die ook nog eens praktisch zijn. Emilie was ontzettend flexibel voor een afspraak, ondanks de covid tijd en het feit dat ik nogal last-minute was.

Communicatie was van in het begin top.Ik werd ontvangen door een enthousiaste, lieve Emilie die me op 1-2-3 wegwijs maakte in de noodzakelijke items. En stapte buiten met een toffe geboortelijst vol kwalitatieve en duurzame spullen. M’n favoriete stuks mochten zelfs al mee naar huis om de komst van Jule voor te bereiden. 

Bij thuiskomst kon ik alles nauwkeurig overlopen, wijzigen waar nodig dankzij het gebruiksvriendelijke platform. Emilie stond steeds paraat elke vraag te beantwoorden, tips te geven en haar persoonlijke ervaringen te delen. Ze voelde als m’n houvast tijdens de o-zo-spannende periode. 

En toen was Jule daar… én de prachtige cadeautjes die familie en vrienden voor haar kochten. 

Alles werd op regelmatige tijdstippen verstuurd (steeds mooi ingepakt). Wat een plezier! 

Bedankt Emilie! We komen bij een broertje of zusje voor Jule zeker terug bij jou :) en we shoppen uiteraard gewoon verder op jouw mooie webshop. 

Hannah. Steph & Jule"

MAMA JEAN [01.04.22]

"Voor mij is MAEM alles dat ik zocht voor de geboorte van onze zoon. Ik heb een bepaalde stijl waar je niet in elke geboorte- of kinderwinkel je gading kan vinden maar bij MAEM was werkelijk alles wat ik zocht! 

De mega vriendelijke Emilie van MAEM pluist werkelijk alles voor je uit en is een echte lead by example omwille van haar 3 kinderen. Ze weet dus waarover ze spreekt en geeft ook haar eerlijke mening. Ik zal MAEM zeker aanbevelen bij mijn vrienden!"

MAMA PENELOPE [01.06.22]

"Wij zijn enorm blij dat ons lijstje bij jou lag, jammer dat we het bij Pierre, ons eerste zoontje, nog niet konden. Zowel lijstje, service, doopsuikertjes, kaartjes. Allemaal was het TOP! Heeft me veel rust gegeven. 

Dikke dikke merci voor alles."

MAMA STELLA [19.06.22]

“Toen ik de webshop van MAEM. via Instagram ontdekte, wist ik meteen. Hier kan ik de geboortelijst van mijn dromen maken voor mijn dochtertje. Emilie heeft op haar webshop echt de allermooiste babyspulletjes verzameld om die eerste maanden met je baby nog mooier te maken. 

Ook al woon ik 150km ver, een geboortelijst bij MAEM was een hele goede keuze. Want zo’n mooi assortiment, goed advies en een fijne service, dat krijg je niet overal. Ik keek dan ook elke week uit naar het pakje met de gekochte artikelen en het leuke briefje!”

MAMA BILL [29.08.22]

"We zijn heel blij dat we bij MAEM een geboortelijst voor ons zoontje Bill hebben gelegd. Emilie is heel behulpzaam, vlot bereikbaar en ontzettend lief. Via mail werden we op de hoogte gehouden van de aankopen en wekelijks ontvingen we een mooi verpakt pakketje met de reeds gekochte items. 

Je merkt duidelijk dat alle producten op de site - aka stuk voor stuk pareltjes van topkwaliteit - met de grootste zorg werden uitgekozen en deze matchen helemaal met onze minimalistische stijl. 

Zo dankbaar dat er webshops zoals MAEM bestaan zodat ons huis er nog steeds stijlvol kan uitzien in combinatie met een baby’tje erbij :) 

Nogmaals bedankt voor alles! We maken zeker reclame en bij een tweede baby’tje weten we jou weer te vinden ;)

Groetjes,

Lode, Jolien & Bill"

 

MAMA CÉZAAR  [21.09.22]

"Gezien Cézaar ons tweede zoontje is, had ik de praktische (saaie) babyspullen al en wilde ik nu volledig voor hebbedingetjes kiezen volledig in onze stijl.

Ik volgde MAEM al enige tijd op Instagram en moest dus niet twijfelen waar ik ons lijstje zou leggen!

Ik verzamelde online wat spullen via de website en sprak hierna nog even af bij Emilie. Een super leuke en gezellige ontvangst op een zaterdagvoormiddag. Emilie heeft me hierbij nog wat bijgestuurd want ook al is het je tweede kindje, er zijn altijd nog zaken die je niet kent! Toen ik met een goed gevoel wegging, dacht ik: waaaw droomjob!

 

Ondertussen is ons lijstje helaas afgesloten en zal ik de pakketjes missen. Maar MAEM ziet ons zeker terug!"

 

MAMA MARI [19.12.22]

"Als je een warme, persoonlijke, stijlvolle aanpak wenst om je te begeleiden in de chaos van babylijsten, doopsuikers en kaartjes ben je bij Emilie aan het juiste adres. Ik had het volste vertrouwen in Emilie om onze doopsuikers en kaartjes te maken.

Ze neemt uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en geeft terwijl goede raad over wat wel/niet aan te kopen. Alle spullen zijn mooi (het oog wilt ook wat :-)) en van goeie kwaliteit. En met een pasgeboren baby kan het maar zo handig zijn dat de spulletjes wekelijks aan huis worden gebracht.

Ik zou het iedereen aanraden"

 

MAMA GERARD [03.02.23]

"Het was een super ervaring om samen te werken! De mooiste spulletjes, super kwaliteit en topservice! 

We zijn echt zo content en eigenlijk ook wel trots dat zo'n mooi concept zich bevindt in Blankenberge. 

En dan nog niet gesproken over ons mooiste geboortekaartje ever!"

 

MAMA CESAR [27.04.23]

‘Wij zijn heel tevreden van ons geboortelijstje bij Maem! Super handig om alle mooie merkjes op 1 plaats te hebben. Emilie zorgt steeds voor goeie raad en neemt de tijd om te kijken welke spulletjes je nodig hebt en bij je passen.’

 

MAMA JULIA  [19.05.23]

"Emilie neemt je mee in een unieke baby- en kinderwereld met doordachte producten en de mooiste spulletjes/kleertjes. Nooit opdringerig, altijd sympathiek, eerlijk & behulpzaam. Kan volgens ons ook gedachten lezen;) Kortom: nada twijfels & geen zorgen qua timing bij MAEM. 

Oprecht heel content met onze keuze, dankje voor de mooie ervaring:)

Ps meeegaleuke commentaren op het kaartje gekregen & dat RIO mét icoontje erbij stond hihi 

Heeeeeel erg bedankt, wij zijn zo zo tevreden 🫶🏾" 

 

MAMA ERNEST [18.11.23]

"Ik kan alleen maar vol lof zijn over jou en jouw bedrijfje. Al dat moois en tot in de puntjes geregeld. 
Dikke dikke merci!
Je zal mijn naam waarschijnlijk nog vaak zien passeren op de shop. 🤭"
MAMA EPPO [27.10.23]
"Na lang twijfelen over waar we onze geboortelijst zouden leggen voor ons eerste zoontje, kwam ik via Instagram toevallig terecht bij MAEM.
Een winkel waarbij het aanbod duidelijk met zorg wordt uitgezocht door eigenares Emilie. Mooie, originele en tijdloze spullen, zonder de typisch schreeuwerige kleuren die vaak gepaard gaan met babyspullen (mijn interieur dankt u). Naast mooie spullen, biedt Emilie bovendien ook een fantastische service.
Van de eerste videocall om onze lijst te bespreken, tot het laatste mailtje in verband met het afsluiten van onze geboortelijst: altijd te woord gestaan op een vlotte en hulpvaardige manier. Meer dan tevreden dus met onze keuze voor MAEM"