INFO LIJST LEGGEN

WHAT DOES MAEM DO?

Ik ontvang je in mijn home office, een rustige omgeving zonder de drukte van een winkel. Je komt wanneer jij wil en wanneer het jou uitkomt. Je bent dus niet gebonden aan openingsuren. Want het draait om jou, je baby en je rust.

Hier overlopen we alles: wat je écht nodig hebt en wat overbodig is. Ik deel graag mijn eigen mama-ervaring met je. Wat is handig? Wat gebruiken we maar even? Wat gaat lang mee? Kortom, MAEM. zorgt voor jouw complete, duurzame, ecologische én tijdloze babyuitzet.     

Liever online? Dat kan ook, alles kan perfect via mail geregeld worden. Hier kan je jouw online lijstje aanmaken. 

WHAT’S IN IT FOR YOU?

  • Héél veel MAEM liefde.
  • Een waardebon van 5% op het eindbedrag van je lijstje (min. €500).
  • 10% korting op de volledige webshop tot je baby 1 jaar is (min. €1500). 
  • Verjaardagslijstje: Een waardebon van 5% op het eindbedrag van je lijstje (min €250 - geen min. hoeveelheid qua artikelen). 

HOW DOES IT WORK?

Simpel, want daar gaan we voor! Vul het contactformulier in en noteer enkele momenten die voor jou passen (gespreid over 2 weken). Daarna maak je een account aan op MAEM en maak je een (voorlopig) lijstje op (min. 10 weken voor de uitgerekende datum). Dit lijstje wordt automatisch gedeeld met MAEM. Zo weet ik welke spulletjes je graag wil bekijken tijdens onze afspraak.

Wil je enkel een lijstje met spullen van op de webshop (zonder afspraak)? Dat kan! Maak je lijstje op en ik neem contact verder met je op. 

Voor we effectief van een geboortelijst kunnen spreken, geldt er een minimum van 25 artikelen. 

HIER KAN JE ALLE "BASIC BABY-NEEDS" VINDEN DIE JE GEMAKKELIJK KAN TOEVOEGEN AAN JE GEBOORTELIJST. 

WHAT TO BUY?

Je kan alles wat op de webshop staat, toevoegen aan je lijstje. Wil je bepaalde spulletjes absoluut reserveren (kleding/schoenen), dan geldt er een aankoopverplichting. Dit is ook zo voor de spullen die je speciaal bestelt, of wil personaliseren.

WHEN DO I GET MY GOODIES?

De babyspullen die van je lijstje gaan, pak ik mooi in met een persoonlijke boodschap van de gevers. Deze stuur ik 1 keer per week gratis naar je op. Heb je bepaalde spullen dringend nodig, dan kan je deze steeds hier ophalen.

THAT IT?

Yes, dat is het.

Wil je ondertussen ook een het ontwerp van je doopsuikers bespreken of gebruik maken van de andere ‘diensten By MAEM’? Dat kan! Noteer dit op je contactformulier. Dan voorzie ik extra tijd om alles te overlopen. Meer info over de ‘diensten By MAEM’ vind je hier.

Één aanspreek punt voor alle voorbereidingen voor de komst van jouw baby. Handig toch?

You’re welcome, from one MAEM to another.